Maak kennis met badminton!

Wil je een keer komen spelen en kennismaken met onze club? Bekijk dan de speeltijden en neem – in verband met coronamaatregelen – eerst contact op met de contactpersoon. Bij aankomst vraag je naar de contactpersoon voor nieuwe leden en je wordt van harte welkom geheten.

Je mag drie keer GRATIS komen badmintonnen zonder dat je ergens aan vast zit! Daarna kun je kiezen voor een proeflidmaatschap. Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

LET OP: Deelname aan ProbeerBadminton.nu is niet inbegrepen bij drie keer gratis badmintonnen en/of een proeflidmaatschap!

Wat is de contributie?

Contactpersonen nieuwe leden

Senioren
Monique de Laet (0164) 251 285
Jeugd
Natasja Looij (0164) 230 480
Sport Overdag
Lonny van Leeuwen (0164) 250 854

Hoe werkt het proeflidmaatschap en mag ik een introducé meenemen?

Het proeflidmaatschap voor nieuwe leden duurt twee aaneengesloten maanden1 en kost slechts €15 (of €8 voor Sport Overdag). Je kunt altijd iemand uitnodigen om ook kennis te maken met badminton: neem eerst eventjes contact op met een van de contactpersonen hierboven.

1 = training bij de veren spelers groep is niet inbegrepen.

Badminton spelen bij TFS’57!

  • Bij onze club is er ruimte voor spelers van jong (pupillen en junioren) tot ouder (senioren en Sport Overdag-leden).
  • Je kunt recreatief spelen, maar ook deelnemen aan wedstrijden en toernooien, bijvoorbeeld als competitiespeler in een team.
  • Op woensdagochtend is er een speciale Sport Overdag groep voor gemiddeld wat oudere badmintonspelers.

Wat heb je nodig?

Trek soepel zittende sportkleding aan zodat je onbelemmerd kunt bewegen en zorg voor goede zaalsportschoenen met niet-zwarte zolen.

Een racket is in de eerste instantie niet nodig: we hebben voor tijdens je proefperiode leenrackets beschikbaar. En wij zorgen natuurlijk voor shuttles om mee vrij te spelen!